Myllykolun kesäteatteri


Myllykolun kesäteatterissa kesällä 2014


Mies joka ei osannut sanoa ei


Hämeenkyrön Näytelmäseura tuo Myllykolun kesäteatterin näyttämölle kesällä 2014 Jussi Kylätaskun kirjoittaman Risto Jarvan elokuvaan pohjautuvan teoksen Mies joka ei osannut sanoa ei.


Kesäinen ilta. Hellyyttävä mutta heikkotahtoinen pappi Aimo palaa synnyinseudelleen Amerikasta. Lapsuuden idyllinen Kuusniemi on kuitenkin muuttunut: Uuden ajan airut, nakkikauppias ja naistenmies Kake uhkaa jyrätä koko kylän suuren visionsa tieltä. Haaveissa siintää uusi ohitustie ja bensa-asema. Kake kerää nimiä adressiin suunnitelmansa puolesta. Suloinen ompelijatar Milla kerää puolestaan omaa listaansa Kuusniemen puolesta. Koska Aimo on mies, joka ei osaa sanoa ei, hän tulee laittaneeksi nimensä kumpaankin adressiin. Kumpi painaa Aimon vaakakupissa enemmän: orastava ihastus ompelijattareen vai lapsuudenystävä Kaken suuret suunnitelmat? Adressisotku ei ole suinkaan Aimon ainoa ongelma. Naisten suhteen kovin kokematon pappi on pestattu myös Kuusniemen avioliittoneuvojaksi. Neuvot ovatkin tarpeen, sillä yhdellä jos toisella kuusniemeläisellä on rakkausaiheisia huolia. Näitä huolia Aimo yrittää ratkaista hyvällä tahdolla, mutta vaihtelevalla menestyksellä.


Tervetuloa luonnonkauniiseen Myllykoluun nauttimaan laadukkaasta komediasta, jossa tunnelmat vaihtelevat herkästä rakkaudesta hersyvään huumoriin. Kesäinen hyvä mieli on taattu!


Ohjaaja: Antti Kilpijärvi. Apulaisohjaaja: Roope Mäenpää.
Käsikirjoitus: Jussi Kylätasku. Dramatisointi: Milko Lehto. Sovitus Myllykoluun: Antti Kilpijärvi.
Puvustaja: Marja Kola. Musiikin sovitus: Roope Mäenpää.


Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.
drupal themes
Copyright © 2015 Ennakkolippu.com.
kumppanuusohjelma