Teatteri Lysti

Liian paksu perhoseksi

Liian paksu perhoseksi on Sisko Istanmäen vahva ja koskettava tarina lujuudesta ja heikkoudesta, äideistä ja lapsista, lempeydestä ja julmuudesta. Niin, ja Rakkaudesta.


Näytelmä saa ensi-iltansa 20.11.13 Hervannan ent. elokuvateatterin isossa salissa (Lindforsinkatu 1-3, Tampere). Ohjauksesta vastaa Hanna-Maria Mäki ja pääroolissa Kaisuna nähdään vahvasta näyttelijäntyöstään tunnettu Paula Toivonen.


Teatteri Lysti kokeilee entistä rohkeammin vanhan elokuvateatterin tilojen muuntamista teatteriksi.


Nuori Kaisu Ketonen, raskaan sarjan keijukainen, saapuu kauppa-apulaiseksi Ruutinojan Sekatavarakauppaan. Lehti-ilmoitus lupasi oman huoneen ja radion, ja kauppiaan äänikin kuulosti kovin mukavalta puhelimessa. Perillä Kaisua odottaa pari yllätystä ja suurempi työsarka kuin hän olisi etukäteen arvannut. Ehkä Ruutinojalla on kuitenkin jotain sellaista, mikä houkuttelee jäämään. Ainakin nyt toistaiseksi.


"Pyysin hartaasti häntä vihdoin pysähtymään, mutta hän ei kuunnellut minua. Hän meni varastoon ja siirsi sementtisäkin oviseinältä peräseinälle. Sitten hän siirsi lannoitesäkit varaston seinältä toiselle. Sitten hän lakaisi varaston ja pihan. Vihdoin hän tuli sisään. Istui tuolille ja katsoi minuun." – ErniKaikki ennakkoon ostetut liput tulee näyttää ennen esityksen alkua Teatteri Lystin lipunmyynnissä. Muistathan ottaa mukaan tarvittaessa alennukseen oikeuttavan tositteen (Veikkaus- tai opiskelijakortti)


Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.
drupal themes
Copyright © 2014 Ennakkolippu.com.