Teatteri Lysti


Siunattu hulluus


Kesäteatteri Lysti esittää vuonna 2014 Aapelin klassikkokomedian Siunattu hulluus, joka kertoo erilaisuuden hyväksymisestä, erityisherkkyydestä ja kasvamisesta. 1960-luvulle sijoittuva sovitus tarjoaa uusia näkökulmia tutusta tarinasta. Teatteri Lysti esittää Siunatun hulluuden kesällä 2014 Haiharan kulttuurihistoriallisessa pihapiirissä Tampereella, ensi-ilta on perjantaina 4.7. klo 19.


Näytelmän ohjaa Sari Lilliestierna.


Ana ja Vilippus lähtevät viemään nuorinta veljeään Elmeriä hourulaan. Täytyyhän Elmerin olla hullu, hän kun ei paljon puhu eikä rettelöi samalla tavalla kuin muut miehet. Matkan varrella veljekset törmäävät mitä merkillisimpiin ihmisiin, ja pohtivat tosissaan, ovatko he tulleet tavanneeksi oikein viisasta miestä. Vastaan tulee myös Ruusu, joka näkee Elmerissä jotain erityistä…


Mitä hulluus oikeastaan on? Erilaisuutta, herkkyyttä ja lahjakkuutta. Jotain tavanomaisesta poikkeavaa, jota muut eivät huomaa.


Päärooleissa: Paula Toivonen, Kari Itkonen, Jarno Puusniekka ja Teija Vallinaho


Esitykset Haiharan taidekeskuksessa, os. Haiharankatu 30, Tampere (Kesällä Tampereen kaupungin liikennelaitoksen bussi nro 10, päätepysäkki)


Ryhmävaraukset voitte tehdä puhelimitse 044 958 2184 (arkisin klo 16 jälkeen) tai sähköpostitse markkinointi@lysti.fi.


Kun ostat alennuslipun ennakkoon (eläkeläiset, opiskelijat), muistathan ottaa alennukseen oikeuttavan tositteen mukaan esitykseen tultaessa (eläkeläis- tai opiskelijakortti).


Teatteri Lysti


Teatteri Lysti on Tampereen Hervannassa toimiva, vuonna 2003 perustettu harrastajateatteri. Kesäteatterin lisäksi ohjelmistoon kuuluvat monipuoliset, aidot ja viihdyttävät esitykset ja näytelmät. Teatteri osallistuu paikallisiin kulttuuritapahtumiin ja tekee tilausesityksiä. Kesäteatteri sijaitsee Haiharan taidekeskuksessa, syys- ja kevätkauden esityksiä nähdään mm. Hervannan vanhassa elokuvateatterissa.


Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.
drupal themes
Copyright © 2014 Ennakkolippu.com.