Lippujärjestelmä

Ennakkolippu.com:n lippujärjestelmä on yhtiomme oman tuotekehityksen tulosta. Lippujärjestelmään kuuluu paitsi integrointi verkkokauppan, myös tapahtumanjärjestäjän oma extranet-sovellus, jonka kautta voit seurata lippujen myyntiä, tarkastaa liput, tehdä lippujen tarkistuslistan manuualista tarkastamista varten ja tulostaa omia lippuja. Lippujärjestelmä on täysin selainpohjainen ns. pilvipalvelu, joten sinun ei tarvitse asentaa koneellesi ohjelmia.

Lippujärjestelmällä hallinnoit helposti sekä numeroimattomat että paikkaliput.

Lippujen tarkistus viivakoodilla

Ennakkolippu.com:n lippujen tarkistus sujuu helposti ja luotettavasti lipussa olevan yksilöllisen viivakoodin tai tarkistuskoodin avulla lippujenhallintasovelluksen kautta.

Ei kalliita erikoislaitteita

Ennakkolippu.com lippujärjestelmä on suunniteltu siten, että kalliita erikoislaitteita ei tarvita. Lippujen tarkistus voidaan tehdä tavallisen kannettavan tietokoneen ja viivakoodinlukijan avulla. Internetyhteydeksi riittää vaikkapa mokkulayhteys. Haluttaessa liput voi tarkistaa pelkän tarkistuskoodin avulla, jolloin viivakoodinlukijaakaan ei tarvita. Tarjoamamme lipputulostimet ovat edullisia vakiolaitteita.

⇐ Takaisin
Ota yhteyttä: myynti@ennakkolippu.com tai 050 486 9855
Copyright © 2024 Ennakkolippu.com.