Tietoa fani- ja oheistuotteiden myynnistä

Myy mitä vain

Ennakkolippu.com on täysin ominaisuuksin varustettu verkkokauppa. Emme ole rajoittuneet lippujen myyntiin, vaan voimme myydä mitä tahansa tuotteita: vaatteita, musiikkia, kirjoja, elokuvia...


Parasta synergiaa syntyy, kun myyt sekä lippuja että niihin liittyviä fanituotteita. Verkkokauppassamme on erinomaiset ristiinmyyntiominaisuudet niin, että lipun ostajalle tarjotaan siihen liittyviä fanituotteita ja toisinpäin.


Lippujen myynti ei ole edellytys fanituotteiden myynnille, vaan voit myydä pelkästään fanituotteita Ennakkkolippu.com:ssa.

Kuin oma verkkokauppa ilman verkkokaupan pitämisen vaivaa ja kustannuksia

Ennakkolippu.com tekniikka mahdollistaa omien fanituotteiden kuvaston upottamisen omille sivuille. Tuotekuvasto haetaan Ennakkolippu.com:n palvelimelta, joten se on aina ajan tasalla. Tuotetta klikkaamalla pääsee suoraan tuotteen sivulle Ennakkolippu.com:n kaupassa. Kuvaston ulkoasu on täysin muokattavissa oman sivustosi tyyliseksi. Saat aivankuin oman verkkokaupan ilman kaupan pitämisen vaivaa ja kustannuksia!

Monta vaihtoehtoa

Ennakkolippu.com tarjoaa monta vaihtoehtoa tuotteiden myymiseen:

  • Ennakkolippu.com myyntikanavana. Me hoidamme myynnin verkkokaupan kautta ja sinä hoidat toimituksen.
  • Ennakkolippu.com hoitaa myynnin ja logistiikan. Toimitat tuotteet Ennakkolippu.com:n varastoon, me hoidamme myynnin verkkokaupassa ja tilauksen toimituksen.
  • Ennakkolippu.com kokonaispalvelu. Sinä määrität minkälaisia fanituotteita haluat ja Ennakkolippu.com hoitaa loput! Esimerkiksi määrittelet fanipaitojen logon, tekstin sekä värin ja Ennakkolippu.com hoitaa paitojen myynnin verkkokaupassa, niiden valmistamisen ja toimituksen.⇐ TakaisinOta yhteyttä: myynti@ennakkolippu.com tai 050 486 9855
Copyright © 2024 Ennakkolippu.com.