Vätysteatteri


Maaningan Vätysteatteri esittää

HaikarapolskaLäheishenkinen ja lisääntymishaluinen komedia tämänhetken Suomesta, lähiöstä lapsettomuusklinikalle, baarista talon katolle. Ihmisiä jonottamassa elämän vuoronumeroa ja suurta rakkautta naistenlehti moneen kertaan luettuna.


Eino ja Taru ovat vuosia haaveilleet lapsesta. Naapurit lisääntyvät kuin kanit, kun taas toisaalla kuljetaan kuumemittari suussa kohti oikeaa hetkeä. Kello käy, naapurit kiristävät jousta. Ja anoppi tulee.


Paineet kasvavat ja elämä on hormonien keinahtelua, epätoivossa kellumista, kivun ja häpeän kompastelua. Todellisuuden kapenevalle polulle ei välttämättä mahdukaan käsikkäin kävelemään.


Lapsettomuusklikalla miehet pitelevät jonotusnumeroita näytteenottohuoneisiin hikisissä kourissaan, toiveiden tähdenlennot loistavat naisten silmissä. Lähellä on niin kaukana ja laskujen erääntyessä urheiluruutu päättyy inhimilliseen tekijään.


Sitten, kerran vain - nuoruuden flashback iskee ja kaikki muuttuu.Maaningan Vätysteatteri esittää jälleen omannäköista ja erilaista kesäteatteria, jossa herkulliset tyypit naurattavat pikku kyynel silmässä matkalla kohti uutta elämää.
Ohjaus ja sovitus : Katja Väänänen
Kirjoittanut : Sirkku Peltola

Katettu katsomo ja kahvio

Katettu katsomo Esityspaikan osoite: Kurolanlahdentie 8, 71670 Maaninka

Ryhmälippujen (väh 15 henkeä) varaukset puhelimitse 044 567 5545(klo 12-21)

Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.
drupal themes
Copyright © 2019 Ennakkolippu.com.
Topauto-osat