Sweet Jeena

Sweet Jeena eli Jeena Rancken tunnetaan Sweet Jeena and her Sweethearts ja Sweet Jeena and The Roomates -yhtyeistä.

Sweet Jeena and her Sweethearts

Sweet Jeena and her Sweethearts ravistaa ja sekoittaa huumaavan cocktailin americanaa: rock’n’rollia, bluesia, rockabillyä, countrya ja lisämausteena tilkka jazzia sekä burleskia.


Ennakkoluuloton improvisointi ja mieltymys film noirin kohtalokkuuteen kuuluvat kvartetin musiikissa. Vauhtia, vaarallisia ohituksia, sivuluisuja ja äkkikäännöksiä vasemmalle. Viattomuuden ja öisten katujen yhdistelmä on vastustamaton. Energinen laulajatar ja vaivattomasti svengaavat musikantit puhaltavat liikkeelle rock’n’rollin ajattoman pyörremyrskyn. Biisien sanoituksissa vilahtelee musiikillisten eväsretkien lisäksi intiaaneja, prätkäpoikia, nuorta rakkautta ja ihmissuhdesolmuja. Bändin musiikki houkuttelee ja koskettaa monenlaisia ihmisiä.


  • SWEET JEENA RANCKEN : laulu, huuto ja huokailu, jodlaus, scat-improvisointi, moniääninen huhuilu ja moottorien imitointi, höpötys, piruetit
  • RISTO KLEMOLA: kitarat, huokailu, tausta- ja yhteislaulut, nimikappaleen terrierikuoro
  • HEIKKI KOIVUNEN: pystybasso, taustalaulu, virnistely, nimikappaleen terrierikuoro, päävastuu rytmin elastisuudesta
  • SAMU LAIHO: kiiltomatoilu, rummut, perkussiot, päävastuu tanssijoiden lanneliikkeen ylläpidosta


Sweet Jeena and The Roomates

Sweet Jeena ja The Roomates-lauluyhtye Englannista ovat äänittäneet levyllisen herkkää doo-woppia. Kyseessä on ainutlaatuinen suomalais-englantilainen yhteistyö, jossa Sweet Jeenan soundi ja The Roomatesin 'Dion and the Belmonts' -henkinen Italo sugar doo-wop kohtaavat.
Kaikki hinnat sis. postikulut!
Sweet Jeena tuotteilla erittäin nopeat toimitusajat – aamupäivän tilausten postitus useimmiten jo samana päivänä!Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.
Copyright © 2024 Ennakkolippu.com.