Sweet Jeena and The Roomates LP

26,90 ¤

Lisää koriin:Sweet Jeena and The Roomates vinyyli, sisältää myös CD:n.

Sweet Jeena ja The Roomates-lauluyhtye Englannista ovat äänittäneet levyllisen herkkää doo-woppia. Kyseessä on ainutlaatuinen suomalais-englantilainen yhteistyö, jossa Sweet Jeenan soundi ja The Roomatesin 'Dion and the Belmonts' -henkinen Italo sugar doo-wop kohtaavat.

Osapuolet tapasivat ensikertaa lyhyesti The Roomatesin suomenvierailulla 2005. Kun The Roomates alkoi työstää uutta materiaalia, he halusivat mukaan jotain ennenkokematonta. The Roomatesin manageri keksi ehdottaa Jeenaa solistiksi muutamalle raidalle. Tulokset olivat niin hyviä, että koko levy päätettiin toteuttaa yhteisvoimin. Levyllä on 18 + 1 upeaa laulua suoraan sydämestä. Suomalaisia faneja muistetaan viidellä käännöskappaleela joiden tekstit syntyivät Jeenan kynästä. Vinyyliltä löytyy myös bonusraita: Broken Hearted Melody!

The Roomatesin sielu ovat laulajat Steve Webb, Nick Kennedy, Mark Webb ja Glenn Brentnall. Kysymyksessä on 50-lukuromantiikan vaikutteista ammentava doo-wop-musiikki, jossa laulajilla on keskeinen rooli. The Roomatesien keskeiset vaikutteet tulevat italian-amerikkalaisesta doo-wopista, voimakkaana esikuvana on mm. Dion and the Belmonts. He ovat tunnettuja poikkeuksellisen perfektionistisesta pyrkimyksestään syvälle "aitoon" soundiin ja fiilikseen, mikä on saanut huomiota ja kiitosta myös alkuperäisiltä 1950 ja 60-luvulla toimineiden doo-wop-yhtyeiden jäseniltä. Kokoonpano on toiminut jo pitkään ja saavuttanut vakaan fanikannan niin Euroopassa kuin Amerikassakin.


Kappaleet

A-Puoli

1. To Love Or Not To Love
2. Oh Senorita
3. Angel Baby
4. Time And Time Again
5. Teardrops
6. Poor Little Fool
7. Deceive Me

B-puoli

8. Lonely Sixteen
9. Broken Hearted Melody
10. Oh Julie
11. Will
12. Angel My Angel
13. Touch And Go
14. At The End The Rainbow


Hinta sisältää postituskulut!

Wish to order this product abroad? See our instructions for international orders.Copyright © 2022 Ennakkolippu.com.