Tähän tapahtumaan on saatavilla mobiililippu

KESÄYÖN UNELMA 01.08.2021

25,00 ¤

Aika: Su 01.08.2021 16:00.
Paikka: Haiharan taidekeskus, Tampere
Osoite: Haiharankatu 30 (katso kartta)
Ennakkolippujen myynti päättyy: 01.08.2021 13:00.
Kesällä 2021 Kesäteatteri Lysti tulee esittämään William Shakespearen kirjoittaman näytelmän Kesäyön unelma. Sen on suomentanut Matti Rossi ja ohjaaja on Seppo Heinola. Esityksessä on mukana Sorin sirkuksen nuoria.
Kesäyön unelma on ajaton mielikuvituksen ylistys. Se on allegoria rakkaudesta ja unesta. Molempien tavoin se sekoittaa ihmisten päät niin, että tavanomainen järki katoaa. Tarina ateenalaisten nuorten eksymisestä keijujen ja maahisten asuttamaan taikametsään on täynnä koomisia tilanteita. Metsässä on myös joukko tavallista kansaa edustavia käsityöläisiä, jotka harjoittelevat Theseuksen häissä esitettävää näytelmää.
Mitä voi tapahtua mystisessä metsässä juhannusyön aikaan. Myös metsän asukkailla keijujen kuningattarella ja kuninkaalla, keijuilla sekä maahisilla on omat metkunsa.

Ennakkomyynti päättynyt

Lipputyyppi

Lipputyyppi
Maksettuasi voit tulostaa liput itse suoraan netistä tai tilata ne sähköpostiin. Tähän tapahtumaan käy myös matkapuhelimesta näytettävä mobiililippu. Liput on mahdollista myös tilata postitse (maksu 4 €/lähetys). Lipun hinnan lisäksi tulee verkkokauppamaksu 1,90 €/lippu.
Copyright © 2021 Ennakkolippu.com.