Käyttöehdot

Käyttäjäsopimus

Yleistä

Tämä sopimus sisältää Ennakkolippu.com verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot. Käyttäessään palvelua käyttäjä hyväksyy ehdot.

Ennakkolippu.com palvelun tuottaa Gelo Oy (Y-tunnus: 2372011-5, osoite Hallituskatu 19, 33200 Tampere), jäljempänä Ennakkolippu.com.

Ennakkolippu.com varaa yksipuolisesti oikeuden muuttaa voimassa olevia sopimusehtoja. Uusiin tilauksiiin sovelletaan aina kulloinkin voimassaolevia sopimusehtoja. Ennakkolippu.com:lla on oikeus evätä käyttäjän rekisteröityminen tai palvelun käyttö, mikäli käyttäjä on rikkonut palvelun ehtoja tai toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti. Palveluun rekisteröitynyt käyttäjä on velvollinen säilyttämään kirjautumistietoja huolellisesti.

Palvelu on suojattu tekijänoikeudella. Palvelussa olevaa materiaalia ei saa kopioida eikä käyttää ilman Ennakkolippu.com:n kirjallista lupaa.

Maksutavat

Maksamisessa toimimme yhteisyössä Suomen suurimman verkkomaksujärjestelmätoimittajan, Checkoutin kanssa.

Maksaminen on mahdollista kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksuilla sekä Joustoraha ja Everyday -maksutavoilla.

Everyday-joustoluottolla saat käyttöösi vähintään 300¤:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi.
 

Everyday maksuvaihtoehdot:
1. Kertasuorituksena
Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa, keskimäärin 45 pv korotonta maksuaikaa.


2. Kuukausierissä Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20¤. Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Tyypillisen 500¤:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Lippujen myyntiehdot

Yleistä

Ennakkolippu.com on pääsylippujen välittäjä. Tapahtumanjärjestäjät vastaavat tapahtumien järjestämisestä.

Ennakkolippu.com ei vastaa tapahtumiin liittyvistä järjestelyistä, tiedottamisesta, tietojen oikeellisuudesta, immateriaalioikeuksista, muutoksista, peruutuksista, maksujen palautuksista peruutustilanteissa, tapahtumaan liittyvistä mahdollisista vahingonkorvauksista eikä muista tapahtumaan liittyvistä asioista.

Pääsylippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Peruuntuneesta tilaisuudesta palautetaan lipun hinta, mutta ei verkkokauppa- ja toimitusmaksuja.Alennuslippujen (kuten opiskelija- tai eläkeläisliput) ostajan tulee varautua todistamaan lippujen kelposuus tapahtumapaikalla.

Lippujen toimitus

Kaikki Ennakkolippu.com liput ovat koodilippuja, jotka tarkistetaan viivakoodin tai tai tarkistuskoodin avulla. Yksi lippu käy vain kerran. Itse tulostettavat liput toimitetaan PDF-tiedostona. Tiedoston voi ladata ostamisen jälkeen ja tilata sähköpostiin. Lipun ostamisen ehtona on, että asiakkaalla on mahdollisuus tulostaa lippu. PDF-tiedostojen avaamiseen tarvittavan ohjelman voit ladata ilmaiseksi osoittesta: http://get.adobe.com/fi/reader/.

Ennakkolippu.com ei vastaa tulostusmahdollisuuden puuttumisen takia käyttämättä jääneestä lipusta eikä asiakas ole oikeutettu korvauksiin tästä syystä.


Mikäli tulostusmahdollisuutta ei ole, niin lipun voi tilata postitse. Perimme postituksesta neljä euroa/lähetys.

Mobiililiput

Useimpiin tapahtumiin on saatavilla matkapuhelimeen toimitettavia mobiililippuja. Lipun ostajalla tulee olla internet-yhteydellä varustettu kosketusnäytöllinen älypuhelin, jonka selaimeen lippun on mahdollista avata. Tällaisia ovat esimerkiksi kaikki Android, iPhone ja Lumia -puhelimet. Lippu toimitetaan ostajan valinnan mukaan joko tekstiviestillä tai sähköpostilla, myös molemmat toimitustavat ovat mahdollisia. Lippu tulee avata matkapuhelimeen ennen lipuntarkistusta.

Asiakkaan tulee varmistua lipun toimivuudesta omassa puhelimessa. Ennakkolippu.com ei vastaa teknisistä ongelmista mobiililipun käytössä tai toimituksessa.

Asiakas voi tarvittasessa tilata mobiililipun toimituksen useamman kerran.

Bluetooth-markkinoinnin hyväksyntä

Joissakin tapahtumissa saatetaan Bluetooth-toiminnolla varustettuihin matkapuhelimiin ja mobiililaitteisiin tarjota tiedotus-, markkinointi- tai muita viestejä. Ennen viestin lähettämistä kysytään hyväksyntää, joka on laitteen käyttöliittymää käyttäen erikseen annettava, muussa tapauksessa viestiä ei toimiteta. Jos et halua vastaanottaa lupakyselyä, poista Bluetooth-toiminto käytöstä tai aseta Bluetooth näkyvyys piilotetuksi.


Fani- ja muut tuotteet

Postikulut

Lähes poikkeuksetta tuotteiden hinta sisältää posti ja toimituskulut Suomeen, mahdollisista poikkeuksista mainitsemme erikseen tuotesivulla.

Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa. Palautus tapahtuu postin asiakaspalautuksena. Liitä mukaan tilinumero, jonne palautamme maksun.

Palautusoikeuden rajoitukset:
· Palautusoikeus ei koske pääsylippuja.
· CD ja DVD levyt saa palauttaa ainoastaan avaamattomina.
· Tuotetta ei saa käyttää ennen palautusta. Tuotetta (ei CD ja DVD) saa kokeilla, mutta sitä ei saa ottaa käyttöön ennen palautusta.
· Tuotteella, joka ostajaa varten valmistettu tai muunnettu, ei ole palautusoikeutta.

Palautusohjeet

Pakkaa tuote huolellisesti. Ehtojen lopusta voit ladata tiedotteen peruutusoikeudesta, joka sisältää oikeusministeriön asetuksen mukaisen peruutuslomakkeeen. Tämän lomakkeen käyttäminen on vapaaehtoista, meille riittää vapaamuotoinen ilmoitus tai tavaroiden palautus.
Palautukset suoritettaan postin asiakaspalautuksena. Asiakas vastaa tuotteiden palautuskustannuksista
Kirjeet: kirjoita kirjeeseen osoitteeksi
Asiakaspalautus
Sopimus 630641
Ennakkolippu.com
Kuoppamäentie 10
33800 Tampere

Paketit: vie paketti postiin ja sano virkailijalle kyseessä olevan asiakaspalautuksen. Mainitse sopimusnumeromme 630641.

Huomaa, että asiakaspalautuksen kuljetus kestää kauemmin kuin normaalin paketin.

Kokkolan Tiikereiden fanituotteet

Kokkolan Tiikereiden fanituotteet toimituksesta, vaihdoista ja palautuksista huolehtii Kokkolan Tiikerit. Ehtojen lopusta voit ladata tiedotteen peruutusoikeudesta, joka sisältää oikeusministeriön asetuksen mukaisen peruutuslomakkeeen. Lomakkeen käyttäminen on vapaaehtoista.

Ulkomaan tilaukset

Tuotteiden tilaaminen ulkomaille suoraan verkkokaupasta ei ole mahdollista. Halutessasi tilata Suomen ulkopuolelle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@ennakkolippu.com.

Tapahtumanjärjestäjien yhteystiedot

Tapahtumanjärjestäjien yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Evästeet

Tämä sivusto hyödyntää käyttäjän päätelaitteelle tallennettavia evästeitä palvelun toimivuuden varmistamiseksi sekä anonyymien kävijätietojen keräämiseksi.

Peruuutusoikeustiedotteet ja -lomakkeet

Tuomiosistuimen ulkopuolinen riidanratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
Takaisin
drupal themes
Copyright © 2020 Ennakkolippu.com.