Turku Airshow 2019

Lippujen myynti päättynyt klo 10.00.

Lippuja ja pysäköintejä voi ostaa Airshown portilta. Käteinen tai kottimaksu.

Turku Airshow 2019

15-16.6.2019 Turun lentoasemaIlmailualan ykköstapahtuma Suomessa vuonna 2019, Suomen päälentonäytös ja Ilmailuliiton 100-vuotisjuhlalentonäytös järjestetään 15.-16. kesäkuuta 2019 Turun lentoasemalla. Tapahtuman järjestää Turun Lentokerho Ry, joka on järjestänyt mieleenpainuvia lentonäytöksiä jo vuodesta 1926!

Päälentonäytöksessä yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla suihkuhävittäjien jälkipolton jyrinää ja nähdä klassista taitolentoa, pelastushelikoptereita, muodostelmalentoa ja kokea ilmailun huumaa sen eri muodoissa.

Turun päälentonäytös on kesän ainoa lentonäytös, jossa jälkipolton jylinä täyttää taivaan ja suihkuhävittäjät taiteilevat upeita esityksiä taivaalle.

Tietoja lipuista ja tapahtumasta

Lippujen hinnat (sis. verkkokauppamaksun)

  • Aikuinen 26,90 ¤
  • Lapset 7-12 v. 14,90 ¤
  • Perhelippu 2 aikuista + 2 lasta 7-12 v: 75,00 ¤
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pysäköinti 8 ¤ sisällytettynä pääsylippuun (erikseen ostettuna 9,90 ¤)
Ennakkolipun voi käyttää joko lauantaina tai sunnuntaina. Käyttöpäivää ei tarvitse valita ostettaessa. Jos haluat vierailla molempina päivinä, tarvitset kaksi lippua. Liikuntaesteisen saattaja pääsee saattajakortilla maksutta.

Ohjelmanmuutokset ovat mahdollisia esimerkiksi sään tai teknisen vian vuoksi. Järjestäjä ei vastaa muutoksista. Ohjelmanumeroiden peruuntuminen ei oikeuta korvauksiin. Suosittelemme tarkistamaan tarkat ohjeet järjestäjän nettisivulla www.airshowturku.fi ennen tapahtumaa.

Alueelta ei ole mahdollista poistua ja palata takaisin samalla lipulla.

Lippujen myynti päättynyt klo 10.00.

Lippuja ja pysäköintejä voi ostaa Airshown portilta. Käteinen tai kottimaksu.

Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.
Copyright © 2023 Ennakkolippu.com.