Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Mites kun meidän katsojat on aika iäkkäitä, ei ne varmaan osta verkkokaupasta?

Yli 65-vuotiaat ovat tutkimusten mukaan netin nopeiten kasvava käyttäjäryhmä. Omat havaintomme tukevat tätä, verkkokaupamme asiakkaina on paljon senioreita, joihinkin tapahtumiin nettiostajien keski-ikä on ollut n. 60 vuotta. Vanhimmat asiakkaamme ovat syntyneet 1930-luvulla. Nettiostaminen ei nykyään ole pelkästään nuorten juttu.

Mites ne liput oikein tarkistetaan?

Lippujen tarkistus hoidetaan Gelo lippujärjestelmän kautta, jossa on oma tarkistussovellus viivakoodilippujen tarkistamista varten. Tarvittavat laitteet ovat:
  • (Kannettava) tietokone
  • Internet-yhteys
  • Viivakoodin lukija (ei välttämätön, mutta nopeuttaa tarkistusta)
Pienen määrän lippuja voi tarkistaa manuaalisesti tarkistuslistasta. Listan voi tulostaa Gelo lippujärjestelmästä.

Meidän ei siis tarvitse investoida kulunvalvontajärjestelmään?

Ei.

Mitä ohjelmia meidän tarvitsee asentaa?

Ei mitään. Gelo lippujärjestelmä on täysin selainpohjainen palvelu.

Kuinka ja miten rahat maksetaan?

Lipun tai fanituotteen ostaja maksaa ostoksen verkkopankkimaksulla. Rahat tulevat Ennakkolippu.com:n tilille, josta tilitämme ne eteenpäin sovitun aikataulun mukaisesti.

Miten varmistetaan, että lippuja ei myydä liikaa?

Verkkokauppaan asetetaan aina maksimimäärä, jota enempää lippuja ei tapahtumaan myydä. Voit seurata myytyjen lippujen määrää reaaliajassa Gelo lippujärjestelmän myyntiraportista. Paikkalippujen osalta voidaan osa paikoista rajata pois nettimyynnistä, mikäli myynti- tai varauspisteissä ei ole tietokoneen käyttömahdollisuutta.

Voiko lipun saada maksamatta?

Ei. Ennakkolippu.com verkkokaupassa on ensin maksettava ostos verkkopankkissa ja vasta sen jälkeen lippu tulee saataville.

Kuinka nopeasti saa liput myyntiin?

Toivomme yhteydenottoa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin ehdimme suunnitella tapahtuman tai tuotteiden esillepanon huolella. Jos kuitenkin on oikein kiire, niin soita meille tänään (040-1328 813) ja liput ovat myynnissä huomenna. Sama homma fanituotteissa.

Teillähän on hieno verkkokauppa, voisitteko neuvoa verkkokauppa-asioissa?

Kyllä vain, ota yhteyttä Gelo Konsultointipalveluihin: konsultointi@ennakkolippu.com. Gelo Oy, yhtiö Ennakkolippu.com:n ja Gelo lippujärjestelmän takana, tarjoaa monipuolisesti myös ohjelmistotuotannon ja projektijohtamisen konsultointia.

Myyjien ja tapahtumanjärjestäjien sivut - etusivulle


Ota yhteyttä: myynti@ennakkolippu.com tai 050-4869855
Copyright © 2024 Ennakkolippu.com.